Studenten/ Scholendag Herpsymposia 2019

Op 10 oktober 2019 zal er een uniek evenement plaatsvinden speciaal voor het onderwijs dat zich bezighoudt met dier gerelateerde opleidingsrichtingen. Denk hierbij aan dierenverzorging, ethologie, ecologie, biologie, herpetologie, toxicologie, wildlife management, diergeneeskunde, etc.
Op deze dag zullen internationaal gerenommeerde sprekers een dag lang lezingen en masterclasses verzorgen voor student en docent.
De dag biedt echter nog veel meer, zo krijg je de kans om de sprekers te ontmoeten, met ze te netwerken er zijn stands en ook zal er een bijzondere documentaire worden getoond.
Al het eten en drinken zal ook deze dag volledig zijn inbegrepen net als de entree voor Burgers zoo.
Hoe dan ook een geweldige ervaring en enorm leerzame dag.

Laat je als student/ docent inspireren door mensen die al jaren in het vak zitten of juist net gestart zijn, zij geven allen tips en adviezen hoe je na je opleiding een carrière kan starten en kunnen de helpende hand bieden bij stage plaatsen.
Het is uniek voor de wereld dat zo’n groot aantal sprekers naar Nederland is afgereisd voor dit symposium en nog veel bijzonderder is het feit dat ze hun tijd aanbieden om invulling te geven aan een dergelijke “onderwijs dag” hetgeen nog niet eerder heeft plaatsgevonden.

De doelstelling van stichting Herpetofauna is dan ook om een dergelijke onderwijs dag te gaan organiseren bij iedere editie van onze , grotere , internationale symposia.
De dag is de uitgesproken kans om een flinke stap te maken in je opleiding, niet alleen op het gebeid van kennis, maar met name ook vanwege de kansen die het netwerken biedt met sprekers, organisaties, docenten en mede studenten. Tevens krijgen deelnemers een persoonlijk bewijs van deelname.

Wat krijg je?
– Entree tot Burgers zoo
– Deelname aan alle lezingen/ workshops
– Consumpties gedurende de dag inclusief lunch
– Film screening; “snake resue call” (nog niet eerder vertoond in Europa)
– Toegang tot stands en stagemarkt
– Toegang tot netwerkmoment
– Gepersonaliseerd deelname bewijs

Wat kost het?
Deelname aan deze dag kost je maar € 50,00 en dat is inclusief al het bovengenoemde en inclusief btw!
(scholen kunnen evt. een speciaal aanbod ontvangen vanaf deelname met 25 leerlingen)

Hoe doe je mee?
Inschrijven is simpel, stuur een mailtje naar voorzitter@stichtingherpetofauna.com en geef aan met hoeveel personen je wil deelnemen. Je ontvangt daarna spoedig een mail met de betalingsinstructies en wordt geregistreerd.

Voorlopig programma

Het voorlopige programma is hier te downloaden.